Cafea boabe sau cafea din capsule? O ceașcă de cafea boabe proaspăt prăjită și măcinată are un gust mai bun și o aromă specială greu de înlocuit de cafeaua în capsule. Adesea, dăm prioritate comodității și încercăm să facem lucrurile […]
Cafea boabe sau cafea din capsule? O ceașcă de cafea boabe proaspăt prăjită și măcinată are un gust mai bun și o aromă specială greu de înlocuit de cafeaua în capsule. Adesea, dăm prioritate comodității și încercăm să facem lucrurile […]
Comparatia cafelelor este relativă, de aceea SCA (Specialty Coffee Association) a standardizat un sistem care atribuie fiecărei cafele un scor până la maxim 100. Cupping score 65 – 80 = Cafea normală. Cea mai des întâlnită în magazine/supermarketuri (amestec […]
Espressor semi-profesional SANREMO CUBE si rasnita profesionala cafea FIORENZATO ALLGROUND. Încearcă acum una din cafelele de specialitate single origin Constantin Coffee. Cere aici o ofertă personalizată pentru espressor si cafea de origine proaspăt prăjită! Vezi toate espressoarele.
Combinăm vinul romanesc de calitate cu cafeaua de specialitate! Pe 18 și 19 Septembrie ne găsiți la Fratelli în București unde puteți gusta din sortimentele de cafea de specialitate oferite de Constantin Coffee.
Rasfaţă-te acum cu o cafea de origine făcută la noul espressor SAMREMO CUBE! Rafinament si gust sublim prin Constantin Coffee Roasters. Cere aici o ofertă personalizată: espressor CUBE si cafea premium de origine proaspăt prăjită! Vezi toate espressoarele pentru uz […]
Constantin Coffee Roasters îţi prezintă noile espressoare profesionale ale binecunoscutului producător italian SANREMO. Consultă catalogul si alege aparatul potrivit afacerii tale: fie că deţii un mic coffeeshop, fie că operezi un lanţ de restaurante. Cere aici o ofertă personalizată: aparatură […]
Cafea de specialitate si origine. Despre Panama si cafeaua din Panama Istoria cafelei în Panama începe destul de târziu, undeva în secolul XX, când focusul era mai mult spre cantitatea produsă și mai puțin asupra calității cafelei. Cu toate acestea, […]
Cafea de specialitate si origine. Despre Kenya si cafeaua din Kenya Chiar dacă se află foarte aproape de locul în care a luat naștere cafeaua, Etiophia, cultivarea cafelei a fost introdusă în Kenya relativ târziu, în jurul anului 1900 de […]
Cafea de specialitate si origine. Despre Indonezia si cafeaua indoneziana Cultivarea cafelei în Indonezia a început la sfârșitul anilor 1600 și începutul anilor 1700, la începutul perioadei coloniale olandeze, și a jucat un rol important în dezvoltarea țării. Indonezia […]
Cafea de specialitate si origine. Despre Rwanda si cafeaua Rwanda Micuța națiune din Africa de Est, fără ieșire la mare, Rwanda, este amplasată în mijlocul continentului și situată nu departe de Kenya, una dintre cele mai importante țări producatoare de […]
De mai bine de 13 ani ajutăm iubitorii de cafea să îşi găsească cafeaua ideală. Prăjim în loturi mici doar cafele de specialitate atent selecționate din recolte proaspete. Profilam și testam fiecare lot de cafea pentru a obține o cafea excelenta. De curând prăjim cu cel mai avansat prăjitor, Loring S70.
Nu ai niciun produs în coș.